top of page
IMG_3436.jpeg
IMG_3413.jpeg
IMG_3389.jpeg

Information till Försäljare och Utställare 
 Allegårdsdagen med Ekobygg- och Byggnadsvårdsmässa Lördagen 30/9 2023

/För information till allmänheten gällande Allegårdsdagen gå in i vårt kalendarium./

 

Under invigningen av Allegården förra året höll vi en mini-mässa med temat Byggnadsvård och Ekobygg som blev en stor succé med över 1000 besökare. Detta året kör vi igen och fyller vi hela Allegården med försäljare, utställare och aktiviteter!


Information till försäljare/mässutställare

Intresseanmälan som försäljare, mässutställare etc. till Allegårdsdagen med Ekobygg- och Byggnadsvårsmässa lördagen den 30 september 2023 sker genom vårt kontaktformulär (se längst ner).  

 

OBS! En intresseanmälan är inte en garanti för att få en plats. Vi har ett begränsat antal platser och förbehåller oss rätten att välja utställare/försäljare samt var de ska stå för att få en bra balans och mix under dagen. Vänta därför inte med din ansökan för länge.


 

Vem kan ställa ut/sälja?

Temat för mässan är: Ekobygg och Byggnadsvård. Ni som var på invigningen förra året kommer att känna igen er. Främst kommer vi att ha Ekobygg och Byggnadsvård i Båghallen men även i andra lokaler på Allegården.

Förutom Ekobygg och Byggnadsvård välkomnar vi utställare och försäljare under temat: "Bo och leva hållbart". Försäljare och utställare kan visa upp fiffigt återbruk eller smarta prylar för ett hållbarare hem, hantverk och andra varor/produkter som passar under temat. Kanske du har en spännande idé?

Föreläsning, visning och workshops/prova-på

Till den här gången vill vi gärna uppmuntra fler att sätta upp stationer där ni visar upp ert hantverk eller där folk kan få komma och prova-på. Vi planerar att göra ett program över dagen där vi kan utannonsera föreläsningar, visningar och där besökare kan boka in sig på små workshops.

 

Önskar ni delta med något av detta vänligen ange det i er anmälan. Vi ordnar mer plats till er eller bokar in föreläsningsplats. Har du någon annan egen idé som skulle göra sig bra på mässan är du hjärtligt välkommen med den!

Öppettider

Allegårdsdagen med mässan är öppen från kl 11.00-16.00.
(Utställare/försäljare får gärna vara på plats senast en timme innan.) 

Ingen packar ihop innan kl 16.00.


 

Priser & Platser
 

Stallet - liten: 2 x 2 meter - 500 kr

Stallet - stor: 2 x 4 meter - 800 kr. 

 

Båghallen - liten 2 x 2 meter - 400 kr.

Båghallen - stor: 2 x 4 meter - 600 kr.
 

Utomhus - liten: ca 3 x 3 meter - 300 kr. 
Utomhus - stor: ca 3 x 6 meter - 400 kr. 

Vi har några specialplatser till på fastigheten. Skriv i anmälningsformuläret om ni har några speciella önskemål om annan plats. 

/Priser inkl. moms./

Kostnadsfria platser för UF, ideella organisationer m.fl.
Det är kostnadsfritt för skolungdomar, UF (Ung Företagsamhet), ideella organisationer och liknande i mån av plats. Vi har en kostnadsfri plats i Stallet och en i Båghallen - det är först till kvarn med anmälan som gäller. Övriga är välkomna att stå utomhus.

Våra lokaler

Har du inte varit på Allegården tidigare kan du kika in på den här sidan för att se några av våra lokaler.

Inbetalning

Inbetalning för platser sker i samband med att ni får en bekräftelse på er intresseanmälan. (Er bokning är inte giltig förrän inbetalningen är gjord.) Avgiften återbetalas ej vid avbokning.

Utrustning

Samtliga utställare/försäljare tar med eget bord etc. Står ni ute rekommenderas att ni tar med eget tält. Önskar ni hjälp med hyra och uppsättning av tält kan vi arrangera det mot ersättning.
 

Service

Bajamajor, vattenutkastare med drickbart vatten (finns utanpå stallet), mat och fika till försäljning kommer att finnas under dagen. Det är gångavstånd till Ica-affär (erbjuder hemlagad lunch) och pizzeria. Önskas övernattning i husbil eller liknande kan vi arrangera det. Ange det under "Övrigt". Annan övernattning hänvisas till Hallandsåsens vandrarhem eller Margretetorps Gästgifvaregård.

Mer information kommer

Du kommer att få mer information löpande om Allegårdsdagen via e-post bl.a. en karta med din angivna plats. Vid frågor välkommen att skicka ett meddelande.

Intresseanmälan

Gå in på vårt kontaktformulär för att skicka in en intresseanmälan av att vara med som utställare eller försäljare på Allegårdsdagen.

bottom of page