top of page
MEDD4692A0DC6FE4962BA15A9E7AFF7B975_V9vHCZg.jpeg
67D7E83E-3703-4E46-BE24-30D70FEE49D8.JPG
IMG_4957.jpeg

Lokaler på Allegården

Allegården är en möjligheternas plats. I dagsläget är gården under uppbyggnad och man möts av något enklare standard i lokalerna - men de är väldigt charmiga och tilltalande!

Lokalerna på Allegården används för den egna verksamheten som större arrangemang, kurser och föredrag men även företag, organisationer och privatpersoner är välkomna att hyra in sig i lokalerna.

 

Företag är välkomna att höra av sig för att boka in konferenser - stora som små. Är ni flera konstnärer kan ni t.ex. gå samman och hyra väggarna inne i stallet en helg eller flera. Eller varför inte hålla en bröllopsfest i stallet - nära och bra till kyrkan! Catering och annan förtäring kan vi också arrangera. Kontakta oss för priser etc.

IMG_4965.jpeg
IMG_4952.jpeg

Stallet - Stora salen

Gårdens hjärta. Under uppbyggnad. "Stora salen" rymmer upp till 150 sittande gäster till föreläsningar. Salen kan också användas till kursverksamhet, utställningar, träning etc och är 9 x 20 meter. (Under året är det planerat att lägga in trägolv, isolera och sätta in värmekälla.)

Stallet - Caféet

Den del av stallet som vi kallar för caféet är prioritet nummer ett att ställa i ordning. I år planerar vi att ha lagt ett trägolv, isolerat rummet och satt in en värmekälla. Lokalen är tänkt att vara möblerad med små cafébord. Lokalen är lämplig för mindre möten/konferenser och föreläsningar i "café-stil". Så småningom önskar vi kunna öppna upp för ett enkelt sommarcafé i lokalen.

IMG_3436.jpeg
IMG_3233.jpeg
IMG_3431.jpeg

Båghallen

Gammal maskinhall 10 x 20 meter och ca 4 meter högt i tak. Här kan man ha kurser som kräver mer plats t.ex. timring och lera. Båghallen är också utmärkt plats att ta sin tillflykt till om kursen annars hålls utomhus och det blir dåligt väder.

IMG_4370.jpeg
IMG_0480.jpeg
IMG_3234.jpeg

Parkliknande trädgård

Den fina parkliknande trädgården runt Allegården inbjuder till många egna rum för kurser utomhus. Det finns en stor gräsyta strax intill växthuset som kan passa t.ex. träningsgrupper. Vill man ha mer avskilt läge för t.ex. yoga finns det många mindre platser längs med bäcken. Öster om gården har vi dessutom vår egna lilla "skog". En fin dunge med stora aspar omfamnad av bäcken. Passar utmärkt till utomhusträning med hinderbana och kurser inom natur och liknande. Trädgården kan dessutom användas som en alternativ konferensplats sommartid om man vill sitta ute.

Är du intresserad av att hyra någon lokal på Allegården till ditt företag, organisation eller som privatperson - välkommen att kontakta oss!

bottom of page