top of page
Image by Motoki Tonn

Inbjudan till att medverka på Hälsodagen
lördagen den 29 april 2023

 

Image by Geert Pieters
Image by bruce mars

Vi har ett spännande år framför oss på Allegården och vi håller just nu på att planera kommande arrangemang

Tidigare arrangemang - stora succéer!

rra årets arrangemang blev väldigt uppskattade och lockade många besökare. Till invigningen med mini-mässa inom ekobygg och byggnadsvård kom över 1000 personer och till julmarknaden kom ca 700 besökare. Även till det lite mindre arrangemanget med konstutställning och ljusvandring kom över 300 personer. Inte dåligt resultat för att vara första gången!

 

Hälsodag – för kropp, sinne och själ

Då vi har fått en sådan fin respons på våra arrangemang önskar vi utvidga våra aktiviteter inom några områden till. Vi har under året som gått fått många förfrågningar inom området hälsa. Något vi själva också har ett stort intresse inom. Idén är en härlig dag för kropp, sinne och själ. ”Starta våren med en boost för hela dig.” Vi önskar erbjuda workshops och prova-på för att stimulera personer till att våga testa något nytt. Vi planerar även att ha kortare och intressanta föreläsningar inom området hälsa.

 

Vill du vara med?

Är du kursledare och vill vara med på hälsodagen med en eller flera workshops kontakta oss gärna (länk längst ner)! Är du föreläsare/författare inom hälsa är du också välkommen att höra av dig. Det kan vara allt från stresshantering till meditation. Här vill vi få med allt från kropp till knopp och lite till! Deltagare kommer att få förboka sig via vår hemsida och vi sätter en rimlig avgift på workshops och föreläsningar tillsammans med er.

 

Ersättning & deltagaravgift

Du arrangerar workshopen/föreläsningen, vi står för lokalen, anmälning och betalning. Du sätter en ersättning du anser vara rimlig för aktiviteten. Vi sätter ett utpris till deltagarna som inkluderar våra omkostnader (ca 30 %). Du sätter ett minimiantal deltagare och vi hanterar bokningen vi vår hemsida. (Skulle det vara färre intresserade än minimum antal ställs aktiviteten in.) 

 

Lokaler & Utrustning

Vi kommer att använda fyra lokaler under hälsodagen. Stora salen, "Caféet" och Trädgården/skogen (inklusive Båghallen) samt personalrummet som vi gör om till tillfälligt behandlingsrum. Kika in på våra lokaler.

Den utrustning som ni som kursledare ev. behöver till er eller era deltagare behöver ni ta med er själva. Är det något speciellt ni behöver eller undrar över så kontakta oss gärna. 

NYHET - "mini-mässa"

Intresset för att kunna stå och presentera sin verksamhet och ställa ut lite material har varit mycket större än vi kunde ana. Vi tänkte först inte ha något som liknar en mässa - men tack vare er har vi tänkt så det knakar! 

 

Vi kommer att kostnadsfritt erbjuda sex stycken små platser inne i butiken/nuvarande caféplatser (inte den delen vi kallar för caféet förvirrande nog). Ni får plats med ett litet bord på ca en meter. Ta med bord själva. Vi kommer att annonsera ut att det blir en liten mini-mässa och folk kan komma och prata om hälsa mellan kl 11.00-1500. Det är först till kvarn. Blir det fullt inomhus får resten stå ute om de vill.

Te och hälsofika kommer att serveras under dagen.

Kurser under sommaren och hösten

Är du intresserad av att hålla någon form av kursverksamhet i våra lokaler (ute som inne) under sommaren eller den kommande hösten är du välkommen att kontakta oss. Möjligheterna är många.

Varmt välkommen!

/Freja & Anna på Allegården

Anmälan

Intresseanmälan sker via vår kontaktsida.

bottom of page