top of page
IMG_3436.jpeg
IMG_3413.jpeg
IMG_3389.jpeg

Information till Försäljare och Utställare 
Framtidsmarknaden med Ekobygg- och Byggnadsvårdsmässa Allegården 9/9 2023

/För information till allmänheten gällande Framtidsmarknaden gå in i vårt kalendarium./

 

Under invigningen förra året höll vi en mini-mässa med temat Byggnadsvård och Ekobygg som blev en stor succé med över 1000 besökare. Detta året kör vi igen men nu fyller vi hela Allegården med en ljusare framtid!


Information till försäljare/mässutställare

Intresseanmälan som försäljare, mässutställare etc. till Framtidsmarknaden med Ekobygg- och byggnadsvårsmässan på Allegården lördagen den 9 september 2023 sker genom vårt kontaktformulär (se längst ner).  

 

OBS! En intresseanmälan är inte en garanti för att få en plats. Vi har begränsat antal platser och förbehåller oss rätten att välja utställare/försäljare för att få en bra balans och mix på marknaden och mässan. Vänta därför inte med din ansökan för länge.


 

Vem kan ställa ut/sälja?

Framtidsmarknaden har temat "En mer hållbar framtid". Temat för mässan är: Ekobygg och byggnadsvård. Ni som var på invigningen kommer att känna igen er. Främst kommer vi att ha Ekobygg och Byggnadsvård i Båghallen.

I stallet är det fokus främst på företag som vill synas eller sälja produkter med koppling till återbruk, hållbarhet, ekologiskt, närproducerat och liknande. Vi vill gärna uppmuntra nystartade företag med innovativa och spännande idéer för en mer hållbar framtid.

Föreläsning, visning och workshops/prova-på

Till den här gången vill vi gärna uppmuntra fler att sätta upp stationer där ni visar upp ert hantverk eller där folk kan få komma och prova-på. Vi planerar att göra ett program över dagen där vi kan utannonsera föreläsningar, visningar och där besökare kan boka in sig på små workshops.

 

Önskar ni delta med något av detta vänligen ange det i er anmälan. Vi ordnar mer plats till er eller bokar in föreläsningsrum. Har du någon annan egen idé som skulle göra sig bra på mässan är du hjärtligt välkommen med den!

Öppettider

Marknaden inklusive mässan är öppen från kl 11.00-16.00.
(Utställare/försäljare får gärna vara på plats senast en timme innan.) 


 

Priser & Platser
 

Båghallen "Ekobygg och Byggnadsvård": 2 x 2 meter - 500 kr.

 

Stallet "En mer hållbar framtid": 2 x 2 meter - 500 kr. 
 

Utomhus - liten: utomhus ca 2 x 2 meter - 300 kr. 
 

Utomhus - stor: utomhus ca 3 x 6 meter - 500 kr. 

/Priser inkl. moms./

Kostnadsfria platser för UF, ideella organisationer m.fl.
Det är kostnadsfritt för skolungdomar, UF (Ung Företagsamhet), ideella organisationer och liknande i mån av plats. Vi har en kostnadsfri plats i Stallet och en i Båghallen - det är först till kvarn med anmälan som gäller. Övriga är välkomna att stå utomhus.

Inbetalning

Inbetalning för platser sker i samband med att ni får en bekräftelse på er intresseanmälan. (Er bokning är inte giltig förrän inbetalningen är skedd.) Avgiften återbetalas ej vid avbokning.

Utrustning

Samtliga utställare/försäljare tar med eget bord etc. Står ni ute rekommenderas att ni tar med eget tält. Önskar ni hjälp med hyra och uppsättning av tält kan vi arrangera det mot ersättning.
 

Service

Bajamajor, vattenutkastare med drickbart vatten (finns på stallet), mat och fika till försäljning kommer att finnas under marknaden. Det är gångavstånd till Ica-affär (erbjuder hemlagad lunch) och pizzeria. Önskas övernattning i husbil eller liknade kan vi arrangera det. Ange det under "Övrigt". Annan övernattning hänvisas till Hallandsåsens vandrarhem eller Margretetorps Gästgifvaregård.

Mer information kommer

Du kommer att få mer information löpande om Framtidsmarknaden via e-post bl.a. en karta med din angivna plats. Vid frågor välkommen att skicka ett meddelande.

Välkommen med din intresseanmälan!

Klicka på länken för att komma till vårt kontaktformulär.

bottom of page