top of page
Konstrundan med "prova-på" & musik!
Konstrundan med "prova-på" & musik!

fre 07 apr.

|

Hjärnarp

Konstrundan med "prova-på" & musik!

Under påskhelgen kommer vi att fylla stallet med konst från medlemmar i Föreningen Framtidsbygd Hjärnarp och Fria Konstnärers Gille. Dessutom kommer vi att erbjuda prova-på i keramik, måla med bivax. För barnen Häll o Dräll. EXTRA! Marie Nilsson bjuder på skön musik och sång fred, lör, sön 12-15.

Registrering är stängd
Se andra evenemang

Tid och plats

07 apr. 2023 12:00 – 10 apr. 2023 17:00

Hjärnarp, Allegårdsvägen 4, 266 75 Hjärnarp, Sverige

Gäster

Om evenemanget

Öppettider:

Fred 12.00-17.00

Lör 11.00-17.00

Sön 11.00-17.00

Månd 11.00-17.00

Konstutställning och workshops

Under påskhelgen kommer vi att fylla stallet med konst från lokala konstnärer. Medverkande är medlemmar i Föreningen Framtidsbygd Hjärnarp eller Fria Konstnärers Gille:

Sandra Ahlberg

Eva Blom Huisman

Jesper Franck

Noemí Frenk

Anneli Gannerup Lassen

Gudrun Jander

Lizette Nelsson

Anne-Britt Ravnå

Carina Stjernfeldt

Gigi Sundelin

Mona Söderblom

Franciska Uggla

Sonja Zäther

Extra utställning:

Elever från klasserna 6A & 6B på Söndrebaljsskolan ställer ut skulpturer de skapat under Konstfrämjandets satsning med projektet ”Så arbetar en konstnär” tillsammans Hjärnarpskonstnären Pauline Lindberg.

Workshops

Dessutom kommer vi under helgen att erbjuda workshops där man kan få prova-på lite olika konstformer t.ex. akvarell (akvarellen är inställd!), keramik och att måla med eld och bivax. Se mer info under "Biljetter".

För baren

På lördagen erbjuder vi helt kostnadsfritt en härligt färgglad skaparstund. Kl 11.00-11.30 2-5 år och kl 11.30-12.00 från 5 år. Kom och skapa med Lisa och Anna Lund! Ingen föranmälan. 

EXTRA!

Helt fantastisk nog bjuder dessutom lokala musikern Marie Nilsson på skön musik och sång mellan kl 12.00-15.00 fredag, lördag och söndag.

Kaffe och fika kommer att serveras under konstrundan.

Varmt välkomna till en härlig konsthelg!

Intresserad av att ställa ut? 

Läs mer här.

Entré:

Konstuställningen är kostnadsfri för besökare.

Stötta gärna vår verksamhet med ett litet bidrag till Stiftelsen Bifrost

Anmäl dig till prova-på

För att vara säker på att få en plats till våra workshops under konstrundan vänligen föranmäl dig genom att köpa en biljett. .

Schema


 • 1 timme

  Keramik - Prova på att bygga för hand - lör kl 11-12

  Caféet

 • 1 timme

  Måla med eld & bivax - lör kl 13-14

  Caféet
Ytterligare 1 objekt tillgängligt

Biljetter

 • Måla med bivax -lör kl 13-14

  För att kunna måla med bivax måste vaxet smältas först. Att måla med bivax kallas för enkaustik och det finns två olika tekniker man kan använda. Freja visar båda. Prova själv på att måla med både strykjärn (!) och smält bivax samt gasolbrännare. Var säker på att du får en plats till prova-på att måla med eld och bivax under konstrundan. Köp biljett redan nu! Priset inkluderar materialkostnad. Ledare: Freja Franck

  50,00 kr
 • Bygg med keramik -lör kl 11-12

  Var säker på att du får en plats till att prova-på att bygga med keramik. Priset inkluderar materialkostnad. Noemi Frenk, keramiker och somatisk terapeut, leder workshopen där hon visar dig hur du enkelt kan bygga upp krukor, vaser och skulpturer med hjälp av att ringla leran. Lustfyllt skapande med dina händer. Passar alla åldrar.

  100,00 kr

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page