top of page
Allhelgonasalongen - konstutställning
Allhelgonasalongen - konstutställning

lör 04 nov.

|

Hjärnarp

Allhelgonasalongen - konstutställning

Repris på förra årets mycket uppskattade Allhelgonasalong. Konstutställningen är ett samarbete mellan Föreningen Framtidsbygd Hjärnarp och Fria Konstnärers Gille. Under eftermiddagen önskar vi även fylla salen med trevlig musik samt tända ljus i den fina parkliknande trädgården.

Inga biljetter till försäljning
Se andra evenemang

Tid och plats

04 nov. 15:00 – 05 nov. 16:00

Hjärnarp, Allegårdsvägen 4, 266 75 Hjärnarp, Sverige

Om evenemanget

Repris på förra årets mycket uppskattade Allhelgonasalong. Konstutställningen är ett samarbete mellan Föreningen Framtidsbygd Hjärnarp och Fria Konstnärers Gille. Under lördagens eftermiddag önskar vi även fylla salen med trevlig musik samt tända ljus i den fina parkliknande trädgården.

Intresserad av att ställa ut?

Konstnärer som önskar vara med måste vara medlemmar i antingen Föreningen Framtidsbygd Hjärnarp eller Fria Konstnärers Gille. Där är ca 20 platser i stallet och samtliga var fullbokade förra året. Det är ca 3 meter utställningsplats per person antingen längs med väggarna eller på skärmar mitt i rummet. Platserna kostar 300 kr för hela helgen. Mer information kring detlajer kommer senare.

Först till kvarn

Det är först till kvarn som gäller vid bokning av plats. Det går inte att boka ett år i förväg då det är först till kvarn som gäller. Bokning kan ske först när vi officiellt går ut med en inbjudan. Är du intresserad av att inte missa en inbjudan är du välkommen att prenumrera på vårt nyhetsbrev och ange att du inte vill missa inbjudningar till konstutställningar på Allegården.

Är du musiker?

Musiker som skulle kunna tänkas vara med och skapa en god stämning denna fina afton är välkomna att kontakta oss.

Mer information kommer löpande.

Entré:

Konstuställningen är kostnadsfri för besökare

Stötta gärna vår verksamhet med ett litet bidrag till Stiftelsen Biforst

Sponsring

Företag får gärna stötta Allhelgonasalongen och Ljusvandringen med t.ex. marshaller och ljusinstallationer och liknande. Kontakta oss.

Önskar du ställa ut?

Välkommen med en intresseanmälan.

Dela detta evenemang

bottom of page