top of page
IMG_4951.jpeg

Bokning av plats till Allhelgonasalongen på Allegården 
4-5 november 2023


Anmälningsblanett längst ner!
 

Läs igenom all information noggrant och fyll i och skicka in blanketten längst ner på sidan för att boka plats till Konstrundan på Allegården.

Medlem i FKG eller Framtidsbygd

Erbjudandet att ställa ut på Allhelgonasalongen på Allegården gäller medlemmar i Fria Konstnärers Gille (FKG) eller medlemmar i Föreningen Framtidsbygd Hjärnarp.

 

Personer som önskar ställa ut enbart på Allegården kan söka medlemskap i Föreningen Framtidsbygd Hjärnarp. Gå in på www.hjarnarp.se

 

​Personer som även önskar vara med i FKG:s konstrunda är välkomna att söka medlemskap i FKG. Läs mer på FKG.s hemsida: www.friakonstnarersgille.se FKG kommer att arrangera en samlingsutställning i Helsingborg. Därifrån kan ni hänvisa besökare vidare till Allegården.

Platser & Pris

Det finns ca 15 platser i stallet. Platserna är ca 3 meter långa längs med väggarna i stora salen i stallet eller på skärmar mitt i salen. Det finns ca 5 platser till keramik m.m. på bord på ca 2 meter. (Se karta längst ner). Platserna kostar 300 kr för helgen, lör-sön. Att vakta ca 2 timmar någon av dagarna ingår.

 

OBS! Du ska ha fått denna bokningssida personligen från oss på Allegården och den är en bekräftelse på att det finns platser kvar. Har du hittat till denna sida på annat sätt ber vi dig först att kontakta oss.

Vernissage med levande musik!

Vernissage till Allhelgonasalongen är på lördagen 4/9 kl 12.00-15.00. Marie Nilsson bjuder på levande musik under vernissagen och alla frivilliga donationer går till välgörenhet i Ängelholms kommun.

 

Tider

Vi har öppet lördag och söndag kl 11-16.

 

Uppsättning av alster

Upphängning av konsten gör man själv. Bildkonst ska vara på kanvas, bakom gals och ram eller motsvarande. Längs med väggarna har vi galleriskenor. (Ingen egen ståltråd/kedjor behövs till väggarna.) De som ställer ut på skärmar får dock ta med egen ståltråd/kedjor. Stegar finns att låna.

 

Keramik och annan tredimensionell konst sätter konstnären upp själv på bord i salongen i samarbete med Freja. Ta gärna med eget bord. Uppsättning sker tisdagen 31/10 och onsdag 1/11 mellan kl 13.00-17.00. Skulle inte någon av tiderna passa, meddela Freja så hittar vi en lösning. 

 

Information vid konstverken samt försäljning

Vid din konst ska det finnas en kort presentation av dig själv samt en förteckning över de konstverk du ställer ut och priser. Listan bör vara utskriven på dator, alternativt snyggt textad. Skriv även hur du tar betalt: Swish eller via bankkonto. Konstverken numreras. Sålda verk markeras med röd prick och hämtas tidigast på söndag 5/11 (undantag långväga besökare) och senare under butikens ordinarie öppettider.

 

Utställningsvärdar

Vänligen ange vilket pass du kan komma i blanketten nedan (ange gärna fler tider när du kan). Tiderna är lördag och söndag kl 11.00-13.30, 13.30-16.00.

 

Nerplockning

Konsten plockas ner av respektive konstnär söndag 5/11 kl 16.00 eller tisdag 7/11 och onsdag 8/11 13.00-17.00. Passar inte dessa tider meddela Freja så hittar vi en lösning.

Café & Butik - Förtäring

Vi kommer att hålla butiken och vårt enkla café öppet under vernissagen på lördag kl 12-15. Vi serverar kaffe/te och fikabröd till lågt pris. Övrig tid är det självbetjäning i butiken och önskar någon av er (eller era vänner/familj) kaffe är ni välkomna att sätta på det själva och sitta i caféet.

Övernattning

Klicka här för övernattningsmöjligheter.

Marknadsföring & bokning

Allhelgonasalongen läggs ut på Allegårdens hemsida, på Allegårdens anslagstavlor, på sociala medier och några lokala anslagstavlor. Ni får gärna dela arrangemanget i era kanaler.

Bokning Allhelgonasalongen 4-5/11 på Allegården

Medlem i:
Välj antal platser (efter överenskommelse)
Kan vakta (ange gärna fler alternativ):
Ladda upp fil

Tack för din anmälan till vårt evenemang!

Allhelgonasalongen_Allegarden_23_utstallare_karta.jpg
bottom of page