top of page
BOKNING 
Allegårdsdagen med Ekobygg- & Byggnadsvårdsmässa
30/9 2023

Information till försäljare/mässutställare

Bokning som försäljare, mässutställare etc. till Allegårdsdagen med Ekobygg- och Byggnadsvårsmässan lördagen den 30 september 2023 sker genom vårt formulär längst ner på denna sida.   Vilken plats ni blivit erbjuden framgår i separat mejl.


 

Vem kan ställa ut/sälja?

Temat för mässan är: Ekobygg och Byggnadsvård. Ni som var på invigningen förra året kommer att känna igen er. Främst kommer vi att ha Ekobygg och Byggnadsvård i Båghallen men även i andra lokaler på Allegården.

Förutom Ekobygg och Byggnadsvård välkomnar vi utställare och försäljare under temat: "Bo och leva hållbart". Försäljare och utställare kan visa upp fiffigt återbruk eller smarta prylar för ett hållbarare hem, hantverk och andra varor/produkter som passar under temat. Kanske du har en spännande idé?

Föreläsning, visning och workshops/prova-på

Till den här gången vill vi gärna uppmuntra fler att sätta upp stationer där ni visar upp ert hantverk eller där folk kan få komma och prova-på. Vi planerar att göra ett program över dagen där vi kan utannonsera föreläsningar, visningar och där besökare kan boka in sig på små workshops.

 

Önskar ni delta med något av detta vänligen ange det i er anmälan. Vi ordnar mer plats till er eller bokar in föreläsningsplats. Har du någon annan egen idé som skulle göra sig bra på mässan är du hjärtligt välkommen med den!

Öppettider

Allegårdsdagen med mässan är öppen från kl 11.00-16.00.
(Utställare/försäljare får gärna vara på plats senast en timme innan.) 

Ingen packar ihop innan kl 16.00.


 

Priser & Platser - Just nu FULLT i Båghallen och ett par platser kvar i stallet  50 % avdrag på priset!
 

Stallet - liten: 2 x 2 meter - 500 kr

Stallet - stor: 2 x 4 meter - 800 kr. 

 

Båghallen - liten 2 x 2 meter - 400 kr.

Båghallen - stor: 2 x 4 meter - 600 kr.
 

Utomhus - liten: ca 3 x 3 meter - 300 kr. 
Utomhus - stor: ca 3 x 6 meter - 400 kr. 

Vi har några specialplatser till på fastigheten. Skicka oss ett meddelande om ni några speciella önskemål om annan plats. 

/Priser inkl. moms./

Kostnadsfria platser för UF, ideella organisationer m.fl.
Det är kostnadsfritt för skolungdomar, UF (Ung Företagsamhet), ideella organisationer och liknande i mån av plats. Vi har en kostnadsfri plats i Stallet och en i Båghallen - det är först till kvarn med anmälan som gäller. Övriga är välkomna att stå utomhus. 

Våra lokaler

Har du inte varit på Allegården tidigare kan du kika in på den här sidan för att se några av våra lokaler.

Inbetalning

Inbetalning för er plats sker genom formuläret längst ner. Har ni problem med inbetalningen vänligen kontakta oss. Er bokning är inte giltig förrän inbetalningen är gjord. Avgiften återbetalas ej vid avbokning.

Utrustning

Samtliga utställare/försäljare tar med eget bord etc. Står ni ute rekommenderas att ni tar med eget tält. Önskar ni hjälp med hyra och uppsättning av tält kan vi arrangera det mot ersättning.
 

Service

Bajamajor, vattenutkastare med drickbart vatten (finns utanpå stallet), mat och fika till försäljning kommer att finnas under dagen. Det är gångavstånd till Ica-affär (erbjuder hemlagad lunch) och pizzeria. Önskas övernattning i husbil eller liknande kan vi arrangera det. Ange det under "Övrigt". Annan övernattning hänvisas till Hallandsåsens vandrarhem eller Margretetorps Gästgifvaregård.

Marknadsföring

Vi lägger ut Allegårdsdagen och mässan på vår hemsida, på Allegårdens anslagstavlor, på sociala medier och några lokala anslagstavlor. Ni får gärna dela arrangemanget i era kanaler.

Mer information kommer

Du kommer att få mer information löpande om Allegårdsdagen via e-post bl.a. en karta med din angivna plats. Vid frågor välkommen att skicka ett meddelande.

 

Det finstilta

Den tråkiga men nödvändiga finstilta texten:

  • Överlåtelse helt eller delvis av förhyrd plats är inte tillåten utan arrangörens medgivande.

  • Utställningsplatsen ska vara inredd och klar den tid som arrangören anger. Platsens yta får inte överskridas.

  • Utställda varor får inte tas bort under den tid som arrangemanget pågår. Nedmontering och bortförsel ska ske enligt arrangörens angivna tid.

  • Arrangören ansvarar ej för utställarens varor/produkter, ej heller för försäkring av skada vållad av utställaren. Utställaren skall själv försäkra sina varor/produkter.

  • Skulle strejk, lockout, brand eller särskilda åtgärder från myndighet eller kommun tvinga arrangören att ställa in arrangemanget (force majeure), återbetalas ej erlagd platshyra till utställaren, men denna äger rätt till motsvarande utställningsyta när arrangemanget åter kan genomföras.

Platser_Forsaljning_Stallet_Allegarden_Massan23.jpg
Platser_Allegarden_Baghallen_Massan23.jpg

Bokning av plats till Allegårdsdagen med Ekobygg- & Byggnadsvårdsmässan 30/9 2023

Välj en plats (kr)

Avgiften betalas ej tillbaka vid avbokning.
(Den kostnadsfria platsen kostar 1 kr annars fungerar inte bokningsformuläret.)

Tack - vi ses!

bottom of page