top of page
Image by Motoki Tonn
Image by bruce mars

Anmälan till att medverka på Hälsodagen
lördagen den 29 april 2023


Anmälningsblankett längst ner! 

 

Image by Geert Pieters

Läs igenom följande text noggrant. Fyll i och skicka in blanketten på slutet av sidan för att anmäla er workshop, föreläsning etc. till Hälsodagen på Allegården.

Ersättning & deltagaravgift

Ni arrangerar workshopen/föreläsningen och vi står för lokalen, hanterar anmälningar från deltagare och tar emot deltagaravgifter. Ange på blanketten en ersättning som ni anser vara rimlig för aktiviteten (ni kan såklart erbjuda pass kostnadsfritt om ni önskar det). Vi sätter ett utpris till deltagarna som inkluderar våra omkostnader (ca 30 %).

 

Vi kommer att ta minimum 30 kr/deltagare om ni anger att er aktivitet är kostnadsfri, annars är det lätt att de som bokar inte kommer. (När de betalar får de dessutom en digital biljett vilket gör det lättare för dem att komma ihåg vad och när de bokat.)

 

På blanketten anger ni också ett minimiantal deltagare. Vi hanterar bokningen via vår hemsida och skulle det vara färre intresserade än minimum antal ställs aktiviteten in.  Ni kommer att bli kontaktade någon vecka innan Hälsodagen med hur många som är anmälda till er aktivitet. 

Längd på er aktivitet

Då det är en prova-på dag rekommenderar vi max 60 min per aktivitet. Gärna 45 minuter så att det är lättare att sätta ihop ett schema. Har ni ett föredrag är det bra att tänka sig t.ex. ca 45 min föredrag och 15 min frågestund därefter. Tanken är ju att de som kommer ska bli nyfikna och vilja ha mer av det ni erbjuder. 

 

Lokaler & Utrustning

Vi kommer att använda fyra lokaler under hälsodagen. Stora salen, "Caféet" och Trädgården/skogen (inklusive Båghallen) samt personalrummet som vi gör om till tillfälligt behandlingsrum. Kika in på våra lokaler.

Den utrustning som ni som kursledare ev. behöver till er eller era deltagare behöver ni ta med er själva. Är det något speciellt ni behöver eller undrar över så kontakta oss gärna i förväg eller skriv det i formuläret nedan

NYHET - "mini-mässa"

Intresset för att kunna stå och presentera sin verksamhet och ställa ut lite material har varit mycket större än vi kunde ana. Vi tänkte först inte ha något som liknar en mässa - men tack vare er har vi tänkt så det knakar! 

 

Vi kommer att kostnadsfritt erbjuda sex stycken små platser inne i butiken/nuvarande caféplatser (inte den delen vi kallar för caféet förvirrande nog). Ni får plats med ett litet bord på ca en meter. Ta med bord själva. Vi kommer att annonsera ut att det blir en liten mini-mässa och folk kan komma och prata om hälsa mellan kl 11.00-1500. Det är under denna tid vi haft mest besökare förut. Anmäl ert intresse i blanketten nedan - först till kvarn. Blir det fullt inomhus får resten stå ute om de vill.

Förtäring

Under Hälsodagen kommer Allegården att erbjuda enklare form av ”hälsofika” under hela dagen.

Övernattning

Klicka här för övernattningsmöjligheter.

Marknadsföring & bokning

Hälsodagen läggs ut på Allegårdens hemsida, på Allegårdens anslagstavlor, på sociala medier och några lokala anslagstavlor. Ni får gärna dela kursen i era kanaler.

Önskar ni hålla i flera olika aktiviteter under dagen vänligen fyll i ett formulär per aktivitet.

Anmälan medverkande Hälsodagen den 29/4 2023 på Allegården

Ladda upp fil

Tack för din anmälan till vårt evenemang!

bottom of page