top of page
Image by Jonathan Kemper
IMG_3359.jpeg
C2561982-F357-4084-86E8-6C746123CE33.JPG
Image by Motoki Tonn

Anmälan Kursledare & föredragshållare

Fyll i och skicka in följande blankett för att anmäla er kurs, föreläsning etc. på Allegården.

Ersättning & deltagaravgift

Ni arrangerar kursen, föreläsningen eller liknande. Vi står för lokalen, hanterar anmälningar från deltagare och tar emot deltagaravgifter. Ni anger en ersättning ni anser vara rimlig för aktiviteten. Vi sätter ett utpris till deltagarna som inkluderar våra omkostnader (ca 30 %). Ni anger ett minimiantal deltagare och vi hanterar bokningen på vår hemsida. Skulle det vara färre intresserade än minimum antal ställs aktiviteten in. 

 

Ni kommer att bli kontaktade någon vecka innan er aktivitet med hur många som är anmälda till er. 

Datum och tid

Lämpligt datum för er aktivitet sätts i dialog mellan er och oss. Fundera vilken tid på dygnet som passar er aktivitet bäst samt om det är t.ex. en endagskurs, helgkurs eller en återkommande veckoativitet.

 

Lokaler & Utrustning

Vi erbjuder fyra lokaler till olika former av aktiviteter. Stora salen, "Caféet" och Trädgården/skogen (inklusive Båghallen). Kika in på våra lokaler.

Den utrustning som ni som kursledare ev. behöver till er eller era deltagare står ni (eller deltagarna) i första hand för själv. Är det något speciellt ni behöver eller undrar över så kontakta oss gärna i förväg eller skriv det i formuläret nedan

​​

Förtäring

Vi på Allegården kan samordna catering, enklare fika eller någon annan form av förtäring. Alternativt tar deltagarna med något till sig själva. Ange i blanketten hur ni önskar göra. Observera att om vi arrangerar förtäring läggs detta ovanpå kurspriset.

Övernattning

Klicka här för övernattningsmöjligheter.

Marknadsföring & bokning

Vi lägger ut er aktivitet på Allegårdens hemsida, på Allegårdens anslagstavlor, på sociala medier och några lokala anslagstavlor. Ni får gärna dela kursen i era kanaler.

Önskar ni hålla i flera olika aktiviteter på Allegården under året vänligen fyll i ett formulär per aktivitet.

Anmälan kurser, föredrag m.m. på Allegården

Ladda upp fil

Tack för din anmälan!

bottom of page