top of page
IMG_4951.jpeg

Bokning av plats till Konstrundan på Allegården 
med  ”prova-på" Påskhelgen 7-10 april 2023


Anmälningsblanett längst ner!
 

Läs igenom all information noggrant och fyll i och skicka in blanketten längst ner på sidan för att boka plats till Konstrundan på Allegården.

Medlem i FKG eller Framtidsbygd

Erbjudandet för att ställa ut på konstrundan på Allegården gäller medlemmar i Fria Konstnärers Gille (FKG) eller medlemmar i Föreningen Framtidsbygd Hjärnarp. För medlemmar i FKG gäller att ni anmäler ert intresse först till FKG att få vara med på Konstrundan : www.friakonstnarersgille.se 

 

För lokala konstnärer som önskar ställa ut på konstrundan på Allegården men som inte är medlemmar i FKG sök medlemskap i Föreningen Framtidsbygd Hjärnarp. www.hjarnarp.com

 

Platser & Pris

Det finns ca 15 platser i stallet. Platserna är ca 3 meter långa längs med väggarna i stora salen i stallet eller på skärmar mitt i salen. Det finns ca 5 platser till keramik m.m. på bord på ca 2 m. (Se karta längst ner). Platserna kostar 300 kr för hela helgen, fred-mån. Att vakta ca 3 timmar någon av dagarna ingår.

 

Du ska ha fått denna bokningssida personligen från oss på Allegården och den är en bekräftelse på att det finns platser kvar. Har du hittat till denna sida på annat sätt ber vi dig först att kontakta oss.

Vernissage

Vernissage till Konstrundan är i HD-huset på fredagen vilken FKG arrangerar. Vi gör ingen egen vernissage på Allegården.

 

Tider

Vi har öppet samma tider som FKG förutom att vi skippar kvällsöppet under vernissagen på fredagen. Det vill säga fredag kl 12-17, lörd-mån kl 11-17.

 

Uppsättning av alster

Upphängning av konsten gör man själv. Längs med väggarna har vi detta år riktiga galleriskenor. (Ingen egen ståltråd/kedjor behövs till väggarna.) De som ställer ut på skärmar får dock ta med egen ståltråd/kedjor. Stegar finns att låna. Keramik och annan tredimensionell konst sätter konstnären upp själv på bord i salongen i samarbete med Freja. Olika bord finns att låna. Ta gärna med egen duk. Uppsättning sker tisdagen 4/4 och onsdag 5/4 mellan kl 13.00-17.00. Skulle inte någon av tiderna passa, meddela Freja så hittar vi en lösning. 

 

Information vid konstverken samt försäljning

Vid din konst bör du ha en kort presentation av dig själv samt en förteckning över de konstverk du ställer ut och priser. Listan bör vara utskriven på dator, alternativt snyggt textad. Skriv även hur du tar betalt: Swish eller via bankkonto. Konstverken numreras. Sålda verk markeras med röd prick och hämtas tidigast på måndag 10/4 kl 17.00 (undantag långväga besökare.)

 

Utställningsvärdar

Vänligen ange vilket pass du kan komma i blanketten nedan (ange gärna fler tider när du kan):

Fredag 7/4 kl 12.00-14.30

Fredag 7/4 kl 14.30-17.00

Lördag 8/4 kl 11.00-14.00

Lördag 8/4 kl 14.00-17.00

Söndag 9/4 kl 11.00-14.00

Söndag 9/4 kl 14.00-17.00

Måndag 10/4 kl 11.00-14.00

Måndag 10/4 kl 14.00-17.00

 

Nerplockning

Konsten plockas ner av respektive konstnär måndag 10/4 kl 17.00 eller tisdag 11/4 13.00-17.00. Passar inte dessa tider meddela Freja så hittar vi en lösning.

 

Workshops & ”prova-på”

Förutom konstutställning önskar vi göra påsken till en "levande" konsthelg och kommer att erbjuda personer att "prova-på" lite olika konstformer. Är du intresserad av att leda en kort workshop på någon timme inom din konstart är du välkommen med en intresseanmälan. Förbokning kommer att ske till helgens workshop via vår hemsida och deltagarna får betala rimlig ersättning. 

 

Förtäring

Kaffe och fika kommer att serveras under konstrundan.

Övernattning

Klicka här för övernattningsmöjligheter.

Marknadsföring & bokning

Konstrundan läggs ut på Allegårdens hemsida, på Allegårdens anslagstavlor, på sociala medier och några lokala anslagstavlor. Ni får gärna dela arrangemanget i era kanaler.

Bokning Konstrundan 7-10/4 på Allegården

Medlem i:
Välj antal platser (efter överenskommelse)
Kan vakta (ange gärna fler alternativ):
Ladda upp fil

Tack för din anmälan till vårt evenemang!

Konstrundan_Allegarden_23_utstallare_karta.jpg
bottom of page